Links si alte informatii

Links

Aceasta zoma este rezervata unor site-uri care-mi plac in mod deosebit sau care furnizeaza informatii care ar trebui cunoscute.

1. Retete pentru poezie
Un blog despre poezie, mai mult in teorie decat in practica. Fara sa ai talent, iti poti da cu parerea din moment ce romanul s-a nascut poet. Daca discutam despre ea, putem intelege pana la urma poezia si sa marturisim sincer ca ne place.

2. Self Isolation Living
About self-isolation life of two elderly people separated from others, with the purpose to protect them against the coronavirus and preventing the spread of disease

3. Autoizolare si coronavirus
Manual de baza si Instructiuni de folosire in caz de autoizolare. Dar nu intaodeauna acestea sunt posibil de aplicat. Interesele au si ele ierarhia lor si, uneori, sunt alte chestiuni care depasesc in importanta frica de infectare.

4. Erori de arbitraj in Liga 1 de fotbal
Un blog despre erorile de arbitraj si mai ales despre cum viciaza ele rezultatul unei partide de fotal. Poate ca folosirea VAR este o posibilitate de a le inlatura sau macar minimaliza influenta lor

6 Raspunsuri la Links si alte informatii

  1. Romanescu Liliana says:

    Si eu am avut si am inca in gradina rosii de peste 500 de gr. netratate,doar udate. Gradina este in Comuna Voinesti -Dambovita!!!

  2. Ladariu Gheorghe says:

    Buna ziua! Cum pot procura niste seminte de ardei iuti peter?

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.