Links si alte informatii

Links

Aceasta zoma este rezervata unor site-uri care-mi plac in mod deosebit sau care furnizeaza informatii care ar trebui cunoscute.

Cand doresc seminte de rosii, multi ma intreaba daca mai am si alte legume. Adevarul este ca in gradina mea, ca tot omul, in afara de grosul rosiilor, pun cate putin din fiecare. Lista nu este asa de diversificata ca in cazul tomatelor, pentru ca nu ne putem ocupa de toate, dar, pentru cine este interesat, un lucru bun si verificat pot da si recomanda. Mai toate soiurile sunt rebotezate de mine, pentru ca in mare parte am luat seminte de prin alte gradini. Poate ca voi incerca sa fac si niste ‘fise’ de prezentare, dar nu voi putea da amanunte la rigoare ca in cazul rosiilor, drept pentru care va rog sa fiti toleranti si ingaduitori

Din pacate, in ultimul an, din varii motive, nu am mai reusit sa recoltez seminte de alte legume decat rosii. Sper sa am mai mult noroc anul acesta. Pna atunci, va rog sa aveti rabdare si intelegere. Va multumesc.

6 Raspunsuri la Links si alte informatii

  1. Romanescu Liliana says:

    Si eu am avut si am inca in gradina rosii de peste 500 de gr. netratate,doar udate. Gradina este in Comuna Voinesti -Dambovita!!!

  2. Ladariu Gheorghe says:

    Buna ziua! Cum pot procura niste seminte de ardei iuti peter?

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.