Dupa ploaie

Noaptea trecuta rosiile mele au fost foarte bucuroase. A plouat. Nu cine stie ce, dar a fost totusi o ploaie care le-a cuprins si racorit din cap pana-n picioare. Maine trebuie sa le sap ca sa mai usurez solul, iar poimaine cred ca trebuiesc udate.
seminte de rosii
De dimineata, am ales sa culeg rosia din soil Ovi’s Romanian Giant care mai ramasese. Asa cum v-am promis, va informez despre soarta ei. Poza este alaturata. Greutatea a foat sub cea mai mare recoltata anterior de ‘numai’ 507 grame. Reluand calculele privind prima recoltare de la soiul gigantica romaneasca a lui Ovi rezulta ca am adunat 1,933kg plus aceasta, adica un total de 2,440kg. E bine, domnule Ovi, ai facut o treaba excelenta! Productivitate este, gust bun este, imagine frumoasa este.

This entry was posted in Adiacente, Chestiuni tehnice and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.