I’m back

Cam de doua luni ma chinuiesc sa-mi pun calculatorul la punct in urma unui incident de hard. Am fost in pericol de a pierde multe informatii, dar, slava Domnului, am reusit, cu ajutorul fiului meu priceput, sa recuperez aproape totul.

Din cauza aceasta am lipsit la intalnirile cu voi. A trebuit sa folosesc un calculator foarte vechi care nu-mi permitea sa fac prea multe lucruri. Am reusit doar sa raspund la mailurile celor care m-au contactat in privat sa ma intrebe ce s-a intamplat si carora le multumesc si pe aceasta cale pentru amabilitatea.

In concluzie, nu s-a intamplat nimic grav, oameni buni. Doar ca a trebuit sa am stau cuminte ca sa-si revina calculatorul din soc si sa ma asculte iarasi, ca pe vremuri.

Un lucru inca n-am reusit sa punem la punct si anume incarcarea de imagini de pe telefon. Asa ca va rog sa mai aveti putintica rabdare ca se va rezolva si trebusoara aceasta.

In linii mari gradina mea de rosii merge bine. Datorita unei interventii chirurgicale pe care am suferit-o in noiembrie trecut, am fost nevoit sa fac mai putin efort, asa ca acum am o gradina mai mica decat in alti ani. Dar recuperarea merge bine si cred ca de la toamna voi putea mai mult.

S-au copt si recoltez Stupice si Bloody Butcher. Acestea au fost primele puse in brazda, chiar a doua zi dupa Sf. Gheorghe. Par a urma la rand Paul Robeson, dar sa mai asteptam ca nu se stie, vad ca din urma se avanta voiniceste Maria Amazilitei.

Mai sunt multe soiuri despre care va voi povesti, dar toate la timpul lor, mai ales ca, din cauza suferintei despre care va povesteam mai sus, in perioada in care trebuia sa produc rasaduri nu prea puteam sa fac efort, asa ca am luat-o incet-incetisor, pe bucati mici. Din cauza aceasta am fost nevoit sa ma intind cu plantatul pana pe la jumatatea lui iunie. Desi puse mai tarziu, cred ca si aceste intarziate vor avea timp sa se maturizeze pentru ca mai este mult pana la toamna.

Acestea fiind zise, promit sa ma tin de treaba si sa fiu mai aproape de voi. Deocamdata, e bine, ceea ce va doresc si voua tuturor.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Raspunsuri la I’m back

  1. Bogdan Alexandrescu says:

    Spor la rosii!

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.