Racit cobza

M-am intors de la Severin cu mana goala si racit cobza. M-am intalnit cu Nepotu’ si am facut schimb de Bogdane (la nivel de impresii). Asta a fost singurul capitol legat de rosii pe care l-am bifat. In rest, odihneste-te ziua, ca noaptea avem treaba. Oamenii din zona aceea au o alta constitutie, o alta filozofie de viata. Munca-i munca, distractia este distractie, fiecare cu rostul ei si, mai ales, nu se exclud. Varu’ Ion, de exemplu, a plecat luni pe zi la Corcova sa culeaga via, ca avea oameni tocmiti si treaba aranjata, dar seara a fost la post, nu l-am dat lipsa la apel.
seminte de rosii
Gradina am gasit-o un pic trista, nu stiu de ce. Poate ca simte ca vine toamna.

Ieri am adus acasa Roze de la Miss.K, niste rosii care mi-au placut tare mult. Se spune ca afacerea anului au fost rosile de culoare neagra, dar, ca un facut, la mine in gradina s-au rasfatat cele de culoare roz. Si nu-mi pare rau

This entry was posted in Adiacente, Soiuri de rosii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.