E buna si cate o pauza

Gradina mea este uda bine, se afunda piciorul in sol, cand te incumeti sa intri printre randuri. Dar nu m-am incumetat decat o data si doar doi pasi. N-are rost sa batatoresc pamantul.

Am luat decizia sa lipsesc din gradina cateva zile. Abia daca se va putea intra joi-vineri ca sa faci ceva treaba. Asa ca pun saua pe cal si dau o raita mai pe la deal. Cred ca ma intorc duminica seara

O sa iau laptopul cu mine si voi mai posta daca voi avea acces la internet. Probabil ca da, lumea s-a emanicipat.

Si poate ca am noroc sa dau peste niste seminte de rosii.
seminte de rosii
Astazi, Black & Brown Boar

De felul meu nu-mi plac rosiile mici, nici pe cele cherry nu-l apreciez prea mult in ciuda gustului deosebit pe care il au. E mai buna o rosie mare, chiar dace e nevoie de doi oameni ca sa-i dea de cap.

Dar daca este sa ma refer la aceasta rosie, pe mine m-a impresionat felul in care ea a rezistat temperaturilor ridicate din acest an. Facea flori si lega in continuu, de parca nimic deosebit nu ar fi deranjat-o. Si e si productiva.

Cuminte fata!

This entry was posted in Adiacente, Soiuri de rosii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.