Niste indience ude pentru seminte

Asa cum am zis, am luat pauza. Am pus caii la carioara, am luat-o pe Coana Mare si gata, ne-am dus pe la deal, adica mai spre munte.
seminte de rosii
Sa stiti ca e greu fara gradina. Ma obisnuisem asa, una-doua, hai la tzara sa vedem ce mai fac rosiile. Acuma, n-au incotro si trebuie sa faca bine. Ploaie au avut destula, poate chiar prea destula. Pamantul este fleasca si nu poti intra cu piciorul fara sa te afunzi. Asa ca cel mai bine, si pentru mine si pentru ele, este ca pentru un moment sa lasam lucrurile asa cum sunt.

Va spuneam eu ieri ca s-a emancipat lumea. Nici n-am tras bine la o pensiune sa servim ceva, ca a si dat internetul buzna peste noi.

Acum, pana se fac clatitele, va pot pune o poza din laptop, ca sa va convingeti ca a fost ploaie destula.

Indiana red, o inima larga si cu gust foarte bun. Pacat ca pe cele din fotografie le-a prins ploaia si au cam crapat. Altfel se faceau niste rosii de toata frumusetea.

Dar niste seminte de rosii tot am pus la pastrare.

Au sosit clatitele. Deja lipseste una la care s-a infipt Coana Mare. Aia parca avea si ceva smantana pe deasupra. Daca mai postez mult o sa-mi ramana doar farfuria. Asa ca, la treaba

This entry was posted in Ganduri de sezon, Soiuri de rosii and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.