M-am intors fara seminte de rosii

Gata pauza, ieri dupa amiaza am ajuns la domiciliu

N-a fost o idee rea sa mai iau un pic de acer racoros. Din pacate, n-am avut norocul sa descopar o rosie-doua prin gradinile oamenilor. O mica dejmagire, dar n-au intret zilele in sac. Si, pe urma, nu se stie de unde sare iepurele.

Mai stau un pic sa se mai lumineze, ma sui pe cal si dau o fuga la gradina. Se anunta 2-3 zile de canicula.

Cand ma intorc, mai stam de vorba.

UPDATE. Pe la pranz m-am intors ca se pusese caldura, dar ma duc mai pe seara sa ud. Nu ca ar fi o nevoie stringenta, dar cred ca rosiilor mele le-ar face bine un pic de racoare.
seminte de rosii
Oricum, am observat ca dimineata era o roua consistenta. Gradina arata bine desi am fost departe de ea vreo 5 zile.

N-am plecat cu traista goala. Dintre toate vreau sa va arat una din indiencele pe care vi le-am prezentat in postarea anterioara. Atunci erau cam verzi, dar au avut timp sa se coaca si sa se faca frumoase. Numele lor este Indiana Red

This entry was posted in Chestiuni tehnice, Ganduri de sezon, Soiuri de rosii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.