Craciun Fericit

E timpul sa inchideti ochii şi sa va amintiti de Craciunul copilariei voastre. E timpul sa va aduceti aminte cum stateati cu nasul lipit de geam incercand să-l vedeti pe Mos Craciun. Eu unul, l-am visat pe Mos azi noapte, tragea din greu printre nameti cu un sac mare pe umeri sa-mi aduca sanatate si voie buna. Asteptati-l, ca trebuie sa apara, va va gasi si pe voi, vine sigur, numai ca vine tiptil si nu-l simtim niciodata.

seminte de rosii

Ce sa va urez din tot ce este mai bun?

In primul rand, Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca sanatate, putere de munca si multe bucurii alaturi de cei dragi voua.

Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care le doresc sa le aveti din belsug.

Doamne-Ajuta!

This entry was posted in Ganduri de sezon and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.