Pompa pentru seminte de rosii

Astazi am reusit sa repar pompa. Nu era mare lucru de facut, doar un pic de atentie si migaleala. Bine ca nu s-a ars, ca era bai mare, nu de cheltuiala, cat ca trebuia sa umblu cu ea in plasa pe la mesteri si sa ma rog de ei sa mi-o faca repede. Dar, multumesc Celui de Sus, n-a fost cazul, a trebuit doar sa dau un telefon ca sa ma asigur ca firul galben merge la impamantare.

In rest am mai copilit, am mai defoliat, am mai legat. Pe la pranz s-a pus caldura si a trebuit sa plec. Oricum simteam un pui de ameteala inca de dimineata.

Daca ma uit pe internet cum e vremea, cica ar veni maine o ploaie. Si astazi e cam inorat, or fi stiind ceva meteorologii astia.
seminte de rosii
Pentru ca duminica trecuta a fost ‘sarbatoarea semintelor’ in vestul Europei, m-am apucat si eu de treaba. O sa-mi reprosati ca asta nu e o sarbatoare pur romaneasca, ci doar o gaselnita. O fi, nu va contrazic, dar parca Valentine nu e tot de import?

Astazi punem pe ecran o invitata de onoare tocmai din Noua Zelanda. Acest ‘special guest’ se numeste Margaret Curtain, o Lady respectabila in varsta de mai bine de 100 de ani. E o tomata rara, desi are calitati care sa o faca interesanta. In primul rand gustul, sobru si usor afumat, ca mai toate rosiile de culoare inchisa.

Cum a ajuns ea la mine, este o istorie lunga, dar important este ca a ajuns.

This entry was posted in Adiacente, Chestiuni tehnice, Soiuri de rosii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.