Noapte la vie cu seminte de rosii in cutie

In dimineata asta am ceva probleme administrative de rezolvat. Plus ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la o nunta si voi lipsi de acasa cateva zile la sfarsitul saptamanii. Dar sa nu credeti ca voi sta prea mult departe de gradina. Ma duc acolo dupa-amiaza si raman si la noapte. Au inceput sa se coaca strugurii si e bine sa se stie ca e cineva prin preajma. Sau poate ca ma amagesc singur.

O sa-mi fac si ceva timp sa-mi pun un pic la punct si cutia de pantofi care contine seminte de rosii. Poate ca n-ar fi rau sa o iau cu mine si sa mai umblu prin ea cand va veni noaptea. Sunt cam in urma la capitolul asta si dupa nunta cred ca trebuie culeasa via, asa ca ar trebui sa ma concentrez un pic.

Am pastrat cateva Bogdane sa le ‘confrunt’ cu Nepotu’ pe care sper sa-l intalnesc la evenimentul anuntat mai sus.
Inima Dorinei
Controland ieri ‘sectorul inimilor’ dupa Bogdane, am realizat cu ocazia asta ca nu v-am spus nimic despre o alta rosie in forma de inima, Inima Dorinei. Asa ca am luat din ele cateva acasa, dar ulterior am vazut ca deja facusem niste poze despre care insa uitasem cu desavarsire.

Imi fac mea culpa si va przint o rosie care merita un pic de atentie, mai ales pentru gustul ei rar intalnit. Asa cum zice Atena, vecina care mi-a dat semintele, ‘simti ca mananci o rosie’.

This entry was posted in Adiacente, Soiuri de rosii and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.