Aurora in loc de curcubeu

Astazi a ploua aproape toata ziua, o ploaie rece si intunecata de toamna.

Nu cred ca voi putea intra in gradina mai devreme de miercuri. Si asta numai daca se opreste ploaia. Oricum, maine dimineata voi da o fuga sa vad cum sta treaba, desi sunt sigur ca va trebui sa stau departe de randurile de rosii, altfel voi ramane fara talpile de la incaltari

Sa speram ca rosiile nu vor crapa de atata ploaie.
seminte de rosii romanesti
Si ca sa nu ne pierdem bunele obiceiuri, va voi prezenta si astazi o rosie din gradina mea. Face parte din categoria ‘Inima de bou’ si se numeste Aurora de Constanta. Aurora este doamna care a ingrijit-o si locuieste in orasul sau judetul Constanta. Nu stiu prea multe, mai bine zis nu am voie sa detaliez. Aceste seminte de rosii le-am primit anul acesta sau anul trecut, nu mai stiu bine.

In orice caz, o rosie frumoasa, aspectuoasa si plina de savoare. Dupa ploaia asta, multi s-ar dori un curcubeu. Deocamdata, sa ne multumim cu o aurora.

This entry was posted in Adiacente, Soiuri de rosii and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.