Seminte de rosii de la Fane

Meteorologii spun ca vor fi doua zile ploioase. Una a cam trecut si nu a fost mare isprava, pamantul este insetat si sunt crapaturi in care poti baga mana fara probleme. Ar mai fi nevoie de apa, poate ca o sa mai fie, aud ca tuna afara. N-ar fi rau sa dea o ploicica buna, inca n-am cules via si s-ar mai umfla bobul un pic.
seminte de rosii
Maine am zi de intalnire cu prietenul meu Fane Gradinaru. L-am tot amanat in ultima vreme din cauza diverselor trebi pe care a trebuit sa le duc la capat. Acuma, daca tot ploua, am ceva timp liber. Zice ca mi-a adus niste seminte de rosii de la un vecin de-al lui de la tara. Baiat bun, prietenul Fane, baiat bun, daca nu cumva o fi vreo momeala ca sa ma scoata din ritm. Vedem noi maine cum sta treaba. O sa fie mai greu cu berea ca nu merge pe vreme rece, dar o sa ma pregatesc de o palinca. Anul asta s-au facut ceva prune.

Uite ca s-a pornit ploaia. Cel putin aici in oras. Nu stiu cum o fi la tara, dar nu cred ca este o exceptie. Macar sa-i traga una, ca trebuie.

This entry was posted in Adiacente, Ganduri de sezon and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.