Rosiile mele in alta gradina

Ii multumesc Doamnei Antonia Gaisler pentru comentariul interesant si cuvintele frumoase. Domnia sa a avut amabilitatea sa asculte indemnul meu si sa trimita cateva imagini care demonstreaza pe deplin justetea afirmatiilor. Felicitari, Doamna Gaisler, tot respectul pentru indemanarea si dedicatia Dvs in ale gradinaritului. Simt ca am motive sa fiu invidios.

Iata, mai jos, cateva, numai cateva, din superbele imagini pe care le-am primit.
Inca o data, multumiri

seminte de rosii
seminte de rosii
seminte de rosii
seminte de rosii
seminte de rosii
seminte de rosii

This entry was posted in Chestiuni tehnice, Ganduri de sezon, Privind in gradina altora and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Raspunsuri la Rosiile mele in alta gradina

 1. Manescu Manea says:

  Nici anul viitor n-o sa iasa nimic. Blestemul continua.

  • Valerian says:

   Nu ced ca este vorba despre vreun blestem. Doar ca uneori lucrurile se aseaza altfel decat dorim noi. Trebuie sa ganditi pozitiv, altfel lucrurile n-au niciun sens

   • Manescu Manea says:

    Gandirea pozitiva face bine celor ce n-au niciun bocanc pe grumaz…. si nici nu si-au impuscat presedintele in ziua de Craciun. Cu porcii patrupezi am terminat-o, mai au vacile sa faca TBC si oile au deja de anul trecut scrapie… da oricum ordinul e ordin sa se aleaga praful;

  • Doresc seminte de rosii pentru anul 2019.Cum si cand comand

   Multumesc !

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.