Ieri era polara, astazi e tropicala

La loc comanda! Daca pana ieri meteorologii anuntau ca iarna aceasta va fi cea mai rece din ultima suta de ani, acuma s-au sucit, adica, din contra vom avea ceam mai calduroasa iarna.

Ce citeam eu ieri:
Meteorologii europeni atrag atentia ca iarna aceasta va fi cea mai friguroasa din ultima suta de ani. Potrivit specialiștilor, in Europa tot mai multe mase de aer arctic vor ajunge deasupra continentului în iarna ce urmează iar soarele va fi văzut foarte rar. Informatia a fost dată publicitatii de renumitul meteorolog german Dominik Jung și sustinută de Joe Bastardi, de la AccuWeather.
seminte de rosii
Si ce citesc astazi:
“Media de temperatura a iernii urmatoare ar putea fi cu doua grade peste media multianuala din ultimii 30 de ani”, informeaza meteorologii americani de la US Wather Service NOAA, cu privire la Europa. Precedenta iarna cu record de temperatura a fost cea din 2006/2007. Toamna anului 2006 a fost una calda, asemanatoare celei din acest an. “Totul a culminat cu cea mai calda iarna de cand se fac înregistrări, din 1880”, a explicat meteorologul Dominik Jung, de la portalul wetter.net. Iarna urmatoare ar putea sa bata acest record.

Ultimele 16 luni au fost deja mult mai calde decat an mod normal an toata lumea. Media lunii septembrie a fost an Germania cu cinci grade peste media multianuala.

Meteorologul Peter Schwarz, de la Institutul pentru Comunicarea Vremii şi a Climei, a declarat: “2016 este in toata lumea anul cel mai cald de la anceputul înregistrarilor, din 1880, cu o deviere de 1.01 grade peste medie.

Ca sa vezi, acelasi renumit meteorolog german Dominik Jung ba zice ca e alba, ba zice ca e neagra. Ori presa asta e plina de ageamii

This entry was posted in Adiacente and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.