links

Aceasta pagina este rezervata unor site-uri care-mi plac in mod deosebit sau care furnizeaza informatii care ar trebui cunoscute.

1. Parisien.ro
Fiecare mireasa cunoaste importanta aleagerii unor bijuterii potrivite pentru nunta. Secretul succesului unei tinute de mireasa este atentia la detalii, iar diferenta intre banal si rafinat o fac tocmai accesoriile de mireasa lucrate manual din cristale Swarovski.

Parisien.ro recomanda bijuterii de mireasa colorate la nunta! Coliere, cercei, inele sau bratari care introduc o pata de culoare si transforma tinuta clasica a unei mirese intr-una spectaculoasa.

4 Raspunsuri la links

  1. Romanescu Liliana says:

    Si eu am avut si am inca in gradina rosii de peste 500 de gr. netratate,doar udate. Gradina este in Comuna Voinesti -Dambovita!!!

Lasa un comentariu

Daca ai cultivat acest soi, m-as bucura foarte mult sa stiu parerea ta, mai ales privind felul in care el s-a comportat in gradina ta. Nu uita sa precizezi zona unde se afla gradina ta, pentru a sublinia modul in care acest soi se adapteaza in diverse locuri din tara. In felul acesta vei ajuta multi gradinari sa aleaga rosiile cele mai potrivite pentru gradina lor. In numele lor, si al meu, iti multumesc.